Giorgio Armani Emporio Armani Because It’s You & Stronger With You

« Nazad na prethodnu stranicu

Giorgio Armani Emporio Armani  Because It’s You & Stronger With You

Giorgio Armani Emporio Armani

Because It’s You & Stronger With You

 

Kuća Armani (pod licencom L’Oréal) najavljuje novi mirisni par i novi stub Emporio Armani linije, koji bi trebao da predstavlja "mirisno utelovljenje autentične savremene ljubavi." Žensko izdanje Because It’s You i muško Stronger With You izlazšli su junu 2017. godine.

Emporio je brend koji govori jezikom sadašnjosti, a ovaj parfem zabeležio je dva osnovna aspekta našeg vremena: s jedne strane, povratak istinskih, primarnih osećaja - u ovom slučaju, ljubavi; s druge strane, sve većoj neposrednoj blizini između muškaraca i žena, poštujući njihove identitete i individualnosti, rekao je Giorgio Armani jednom prilikom.

Because It’s You, miris koji navodno ujedno poseduje i snagu i delikatnosti, kreirala je parfimerka Anne Flipo. Kompozicija je moderna, sveža i slatkasta cvetno – voćna, sa notama maline, ruže i vanile kao ključnim sastojcima.

 

Gornje note: malina, neroli
Srce: absolut ruže
Baza: vanila, mošus

 

Stronger With You kreira parfimerka Cécile Matton kao fougere miris sa fokusom na vanilu i novim „preokretom“ u vidu akorda kristaliziranog kestena. Klasične aromatične note kao što su list ljubičice i žalfija su također prisutne.

 

Gornje note: kardamom, ružičasti biber, list ljubičice
Srce: žalfija
Baza: kesten, vanila, kedar

 

 

Potražite naš aktuelni
nedeljni savet.