Paco Rabanne: Olympea Aqua & Invictus Aqua

« Nazad na prethodnu stranicu

Paco Rabanne: Olympea Aqua & Invictus Aqua

Paco Rabanne: Olympea Aqua & Invictus Aqua

Paco Rabanne predstavio je ograničenu seriju dva legendarna parfema. Inspirisanu legendama i mitovima drevne Grčke, parfimeri Paco Rabanne pre nekoliko godina stvorili su mirise Olympea Aqua i Invictus Aqua.

 

Olympea Aqua, upućen je modernoj Afroditi, predstavljen u poznatoj roze bočici koja je ukrašena zlatom u obliku lovorovog venca. Dugo se zadržava na koži zadržavajući jedinstvenu svežinu mirisa.

Izrazito svež orijentalni miris s karakterističnom notom slane vanile. Prvo se otkriva ekstremna svežina; cvet limuna, kalamarin, vodeni jasmin. Zatim sledi val seksi dubokih nota; slana vanila i akord ambergrisa umotani u note kašmir drveta.

 

Invictus Aqua, muški miris dolazi u poznatoj pehar-boci. Miris je namenjen pravim herojima – na ovaj način je osmišljen Paco Rabanne parfem. Invictus, što na latinskom znači “nepobediv“, predstavlja moć, dinamiku i energiju.

Osnovu drveno-cvetne kompozicije i dalje čini dvojac guaiac drveta, i ambergrisa, ali su gornje i srednje note neznatno izmenjene. Osnažujući akordi japanskog limuna, grejpfruta i ružičastog bibera daju energiju, a nota zelenog lišća osvežavajući miris. Sveže vodene i drvenaste note koje traju na koži.

Potražite naš aktuelni
nedeljni savet.