Prada Candy Night

« Nazad na prethodnu stranicu

Prada Candy Night

Prada Candy Night

Prada je savršeno otelotvorenje italijanske elegancije i stila.

Iz Pradinih mirisnih laboratorija stiže nam novi proletni parfem kao novo izdanje mladenačke Pradine linije Candy. Od mlade devojke, do drske i nezavisne Prada žene koja voli razigrane i optimistične mirise. Prada Candy Night je najavljen kao živahan, opojan i senzualan miris, “ozbiljniji” u odnosu na prethodne.

”Od sada se Prada Candy ponovo menja i daje nam novu, senzualniju sliku ženstvenosti. Usredsredite se na Candy Night“.

Candy kolekcija sadrži:

  • Prada Candy iz 2011.
  • Prada Candy L’Eau iz 2013.
  • Prada Candy Florale iz 2014.
  • Prada Candy Kiss iz 2016.
  • Prada Candy Gloss iz 2017.
  • Prada Candy Sugar Pop iz 2018.
  • Prada Candy Night - najnoviji

Candy Night je u istoj slatkoj gurmanskoj grupi kao i njeni prethodnici, uvodeći zagonetniji i misteriozniji aspekt. Počinje sa voćnom i blistavom aromom pomorandži. Ova aroma agruma daje snažnu dinamiku. Onda ceo slatki ukus Candy Night eksplodira u njenom srcu. Prada se usudio da hrabro kombinuje čokoladu i karamelu. Sa takvim duom Prada Candy Night obećava da će zapaliti sva naša čula. Potpuno ukorenjeni u slatkim trendovima današnje parfimerije, ovi parfemi zadržavaju svoj izvorni oblik. Njegova euforična energija se postepeno opušta, a baza postaje prozračna. Candy Night konačno završava notama belog mošusa.

Candy Night gura granice želje do maksimuma i poziva svaku ženu da iskusi trenutke strasti potpuno novo i neočekivano. Candy Night dolazi u Art Deco bočici. Što se tiče dizajna, Prada Candy Night redefinše stil svog prethodnika. Njegov originalan oblik ostaje nepromenjen. Kao i ranije prekriven je sjajnom crnom nijansom, a jarko narandžasta boja iz prošlosti je nestala. Danas, ona daje mesto gradijentu koji se menja od roze do crne. Ime Prada pojavljuje se na beskrajno rafiniranoj crnoj kožnoj vrpci. Set se nalazi u elegantnoj kartonskoj kutiji koja je ukrašena suptilnim zlatnim detaljima.

Novi parfemi Prada Night je za sve žene koje vole da ističu svoju zavodljivu prirodu. Sa novim mirisom Prada Candy Night, nemoguće je ostati nezapažen! Sa njom je dualnost žene u potpunosti izražena, a Candy Night ostavlja snažnu kontradikciju između njene preplavljive energije i slatkoće.

Prada Candy Night je atraktivan miris, šaren i nepredvidljiv. On nas vodi sa sobom u vrtlog vrele romanse i ostavlja prasak ukusa u njegovom sećanju. To je poziv na hrabar život!

 

 

Potražite naš aktuelni
nedeljni savet.